• Subcribe to Our RSS Feed

Het geheim van de Spinnenvrouw

Het geheim van de Spinnenvrouw is een spannend luisterboek voor kinderen van 9 tot 15 jaar, maar zeker ook voor volwassenen. Intriges, machtsmisbruik en tovenarij; geen middel wordt geschuwd.

De oude koning heeft voorspeld: het derde kind zal heersen over de Heemlanden. Wanneer koningin Regina haar derde kind verwacht, vreest zij dat haar broers hun recht op de troon niet goedschiks  zullen afstaan. Zij roept de hulp in van hogere machten, die ieder hun eigen belangen hebben bij het machtsspel dat ontstaat.  De strijd om de troon ontbrandt.

Intriges, machtsmisbruik en tovenarij;  geen middel wordt geschuwd. De tweedeling tussen goed en kwaad vervaagt.

De dwerg Bann, de spinnenvrouw Birõg, de heks Mistral en de minstreel Oisin vertellen elk hun deel van het verhaal, dat zich ontvouwt tot een meeslepend koningsdrama, onherroepelijk en onontkoombaar.

Het geheim van de Spinnenvrouw is een spannend luisterboek voor kinderen van 9 tot 15 jaar, maar zeker ook voor volwassenen.

In boekvorm is het eerder verschenen onder de titel ‘De reis van de dwerg’. Het geheim van de Spinnenvrouw wordt voorgelezen door Peter van Eerdenburg.

Speelduur: 8 uur 40 minuten
Leeftijd: 10+
ISBN CD: 9789491592645
ISBN Download: 9789491592652
Prijs Download: 14,95

Auteur: Henny Fortuin
Stem: Peter van Eerdenburg