• Subcribe to Our RSS Feed

Vliegeren, 50 verhalen

Versjes, sprookjes, verhalen, gesprekken, fabels – je vindt ze allemaal in dit heerlijke luisterboek van Thea Dubelaar. Over Benny en zijn konijn Socrates, over zieke Binta uit Senegal, over Maria en de stille optocht van Dwaze Moeders en niet te vergeten over Wissewasje Breekebeen die ging zwemmen met haar rechterbeen en schaatsen met het linker.

In ruim dertig jaar schrijverschap heeft Thea Dubelaar (Den Ilp 1947) zich ontwikkeld tot een ware alleskunner. Verbazing is haar toverwoord. Volstrekt alledaagse gebeurtenissen weet ze net die twist te geven die ze tot bijzondere verhalen maken. En met hetzelfde gemak snijdt ze zware onderwerpen aan of maakt ze een versje dat beginnende lezertjes zelf aankunnen.

In Vliegeren levert Thea voor elk wat wils. Kort voor de kleinsten, wat langer voor de groteren, maar alles met die bijzondere blik en die bedrieglijk losse toon.

Vliegeren en andere voorleesverhalen wordt voorgelzen door de auteur zelf.

De cover is afgeleid van de originele boek cover, uitgegeven door Gibbon Uitgeefagentschap met ISBN nummer 9789491363115. Koop het boek inclusief luisterboek hier.

VliegerenSpeelduur: 3 uur 13 minuten
Leeftijd: 6+
ISBN CD: 9789491592591
ISBN Download: 9789491592584
Prijs Download: 9,95

Auteur: Thea Dubelaar
Stem: Thea Dubelaar